Jaarverslagen 2018

Welkom bij De Tijd Jaarverslagenservice.
Vraag hier gratis de jaarverslagen van uw keuze aan. U kan via deze pagina de jaarverslagen van Belgische beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde bedrijven raadplegen. Van zodra een jaarverslag gepubliceerd wordt, kan u het kosteloos én zonder vertraging opvragen.
Een buitenkans, want het jaarverslag bevat zowel voor de goed geïnformeerde belegger als voor de business partners van deze ondernemingen cruciale informatie.

Care Property Invest

top

Care Property Invest is een Openbare gereglementeerde Vastgoedvennootschap naar Belgisch Recht (hierna GVV) (statuut sinds 25 november 2014) en neemt een duidelijke positie in binnen het GVV-landschap door haar specialisatie binnen het marktsegment van de huisvesting voor senioren en mensen met een beperking.

Cofinimmo

top

Cofinimmo is de grootste Belgische beursgenoteerde vastgoedvennootschap gespecialiseerd in huurvastgoed. Haar belangrijkste investeringssegmenten zijn zorgvastgoed en kantoren. Zij hanteert een voorzichtig investeringsbeleid en streeft naar hoog dividendrendement en kapitaalbescherming op lange termijn.