Jaarverslagen 2017

Welkom bij De Tijd Jaarverslagenservice.
Vraag hier gratis de jaarverslagen van uw keuze aan. U kan via deze pagina de jaarverslagen van Belgische beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde bedrijven raadplegen. Van zodra een jaarverslag gepubliceerd wordt, kan u het kosteloos én zonder vertraging opvragen.
Een buitenkans, want het jaarverslag bevat zowel voor de goed geïnformeerde belegger als voor de business partners van deze ondernemingen cruciale informatie.

Cofinimmo

top

Cofinimmo is de grootste Belgische beursgenoteerde vastgoedvennootschap gespecialiseerd in huurvastgoed. Haar belangrijkste investeringssegmenten zijn zorgvastgoed en kantoren. Zij hanteert een voorzichtig investeringsbeleid en streeft naar hoog dividendrendement en kapitaalbescherming op lange termijn.

Care Property Invest

top

Care Property Invest is een Openbare gereglementeerde Vastgoedvennootschap naar Belgisch Recht (hierna GVV) (statuut sinds 25 november 2014) en neemt een duidelijke positie in binnen het GVV-landschap door haar specialisatie binnen het marktsegment van de huisvesting voor senioren en mensen met een beperking.

De Persgroep

top

De Persgroep, actief in Nederland, België en Denemarken, boekte in 2016 een omzet van 1.455 miljoen euro (+9%), een nieuw record in de geschiedenis van de onderneming. De EBITDA groeide met 13% tot 225 miljoen euro, de bedrijfswinst (EBITA) tot 164 miljoen euro (+11%), en de netto courante winst tot 117 miljoen euro (+7%). De netto financiële schuld van de groep bedraagt einde 2016 amper 22 miljoen euro.