Jaarverslagen 2016

Welkom bij De Tijd Jaarverslagenservice.
Vraag hier gratis de jaarverslagen van uw keuze aan. U kan via deze pagina de jaarverslagen van Belgische beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde bedrijven raadplegen. Van zodra een jaarverslag gepubliceerd wordt, kan u het kosteloos én zonder vertraging opvragen.
Een buitenkans, want het jaarverslag bevat zowel voor de goed geïnformeerde belegger als voor de business partners van deze ondernemingen cruciale informatie.

Befimmo

top

Befimmo is een vastgoedoperator die een strategie hanteert van specialist (pure player) in kantoorgebouwen gelegen in België, vooral in Brussel en in de voornaamste Belgische steden, en in het Groothertogdom Luxembourg. De Vennootschap wil haar aandeelhouders een solide dividend aanbieden en een rendement dat volledig spoort met haar risicoprofiel.

Instituut voor Tropische Geneeskunde

top

Het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen (ITG) is een een wereldautoriteit op het gebied van tropische ziekten en gezondheid in ontwikkelingslanden. Door fundamenteel en toegepast onderzoek, opleidingen en medische dienstverlening, helpt het ITG om gezondheidsproblemen op te lossen die gelinkt zijn aan ontwikkelingslanden, armoede en mondiale gezondheidsrisico's. 

De Persgroep

top

De Persgroep, actief in Nederland, België en Denemarken, boekte in 2016 een omzet van 1.455 miljoen euro (+9%), een nieuw record in de geschiedenis van de onderneming. De EBITDA groeide met 13% tot 225 miljoen euro, de bedrijfswinst (EBITA) tot 164 miljoen euro (+11%), en de netto courante winst tot 117 miljoen euro (+7%). De netto financiële schuld van de groep bedraagt einde 2016 amper 22 miljoen euro.

Cofinimmo

top

Cofinimmo is de grootste Belgische beursgenoteerde vastgoedvennootschap gespecialiseerd in huurvastgoed. Haar belangrijkste investeringssegmenten zijn zorgvastgoed en kantoren. Zij hanteert een voorzichtig investeringsbeleid en streeft naar hoog dividendrendement en kapitaalbescherming op lange termijn.

Proximus

top

De Proximus Groep is een telecommunicatie- en ICT-bedrijf dat actief is op de Belgische en internationale markt voor residentiële klanten, bedrijven en overheidsinstellingen. Via zijn geïntegreerde vaste en mobiele netwerken biedt Proximus overal en altijd toegang tot digitale diensten en gebruiksvriendelijke oplossingen, en tot een brede waaier van multimedia-inhoud.